Free Shipping In 🇳🇴 - Limited Edition Products

Snute-fotografen

Vi bare elsker å dele og vise frem bilder av våre herlige, firbente venner, men de fleste av bildene våre kommer som regel ikke lenger enn til mobilen vår eller ut på sosiale medier.
Burde vi ikke heller ta vare på og forevige minnene av våre herlige pelsklinger?
De som hver dag møter oss i døra etter endt arbeidsdag, klynker av glede, tar seiersdanser rundt beina våre, kommer med velkomstgave i munnen, ofte en sokk eller en sko, det første og beste en finner. Jeg  bare elsker slike hjemkomster.
Så, for at  bildene ikke skal "bo" på en minnepinne resten av livet, selger jeg ikke høyoppløselige filer.
 Jeg selger ferdig-produkt, der du velger ut dine favoritter fra fotoshooten og så ser vi hvilke produkter/materialer som bildene vil ta seg best ut på.
Så ta en liten titt og se om dette er akkurat det du så for deg.
Jeg tar med glede bilder av dere sammen også, det er utrolig gøy når en får frem samspillet dere imellom. Lage minner som fortjener å bli vist frem, der bilde sier mer enn ord ville gjort.

Et kunstverk du vil være stolt av å ha på dine vegger eller på ditt bord🐾

Og jeg skal gjøre mitt ytterste for at du skal bli fornøyd.

 
For mer informasjon om portrett-fotografering vennligst send meg en mail på: post@ursulasphotoart.com. Eller på chat på Facebook-siden 🐾
Helt uforpliktende, selvsagt 😊
Selve fotografering koster 990 kr og tar ca 1 time. Vi prater litt i forkant om ønsker og forventninger 🐾🐾
Foreløpige produkter som jeg tilbyr er imagebox. (Her avbildet i sort box som inneholder 10 kartong-bilder i str 15 x 20 og koster 5900 kr inkl ett stk staffeli og en kloss med spor). Finnes andre størrelser også, bare ta kontakt 🐾📷
Dette er en kjempe genial måte å forevige din kjære firbeint på om du ikke har veggplass. Disse  boxene er dekorative på et salongbord eller på en vegghylle. De er av høy kvalitet som inneholder utvalgte bilder montert på plate. Kan også leveres med passepartout eller facemount. (Dette avtales under visning av bilder etter fotograferingen).
Det finnes tilbehør i form av et staffeli eller en kloss med spor, av eik eller akryl som man kan sette bilde på. På den måten kan man fremheve et favoritt bilde alt etter tid og følelser.
 

  Eksempelbilder: 

 

 

  

 

Følg meg gjerne på Instagram: